Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Και τώρα μάλλινα παπουτσάκια!!





  Τα πιο ζεστά και γλυκά παπουτσάκια. Θα κρατήσουν ζεστά τα ποδαράκια του μωρού σας τους κρύους μήνες του χειμώνα. Είναι φτιαγμένα απο 100% μαλλί merinos με τη τεχνική του wet- felting και είναι διακοσμημένα με κουμπιά και κλωστές.
  Τα παπουτσάκια μπορούν να γίνουν σε οποιδήποτε νούμερο κατοπιν παραγγελίας


Τα κλουνάκια.......100% μαλλί merinos. Τα χρώματα που χρησιμοποίησα είναι μπλε ηλεκτρίκ και γαλάζιο. Το νούμερο είναι απο 0 εως 3 μηνών.

 Τα ψαράκια.......100% μαλλί merinos. Τα χρώματα που χρησιμοποίησα είναι πορτοκαλί και κίτρινο. Το νούμερο είναι απο 3 εως 6 μηνών. 

 Τα μανιταράκια......100% μαλλί merinos. Τα χρώματα που χρησιμοποίησα είναι βεραμάν κόκκινο και λευκό. Το νούμερο είναι απο 3 εως 6 μηνών.  

 Τα ροζούλια....100% μαλλί merinos. Τα χρώματα που χρησιμοποίησα είναι πεζ, φούξια και μοβ μεταξωτές ίνες. Το νούμερο είναι απο 0 εως 3 μηνών.  

 Τα δεινοσαυράκια......100% μαλλί merinos. Τα χρώματα που χρησιμοποίησα είναι λαχανί, κροκί και πράσινο λαδί. Το νούμερο είναι απο0 εως 3 μηνών.  

 Τα ποδοσφαιρικά.....100% μαλλί merinos. Τα χρώματα που χρησιμοποίησα είναι άσπρο και μαύρο. Το νούμερο είναι 30. 

 κι αλλα μανιταράκια.....100% μαλλί merinos. Τα χρώματα που χρησιμοποίησα είναι βεραμάν, κόκκινο και άσπρο. Το νούμερο είναι απο 0 εως 3 μηνών.  


 Η μικρή ζογκλέρ......100% μαλλί merinos. Τα χρώματα που χρησιμοποίησα είναι ροζ και φούξια. Το νούμερο είναι 22.  



.......και για τα μεγάλα παιδιά

 τα δεινοσαυράκια σε νούμερο 40.100% μαλλί merinos. Τα χρώματα που χρησιμοποίησα είναι λαχανί, κροκί και πράσινο λαδί.   


1 σχόλιο: